Hemstädning

Att komma hem till ett rent och välstädat hem skänker harmoni och lugn i en stressad vardag. Låt oss städa din bostad och få mer tid över för din familj, vänner och dina fritidsintressen. Av säkerhetsskäl städar vi alltid i par och vi försöker alltid ha samma städare som kommer hem till er,

Det enda du behöver tänka på är att det finns en dammsugare. 

Flyttstädning

Alla som någon gång varit med om en flytt vet hur krävande processen kan vara och hur många moment det är som ska bockas av innan man har kommit tillrätta. Det ska packas och transporteras, demonteras liksom monteras och utöver det väntar den omfattande städningen för att göra bostaden redo för nästa bostadsgäst. Hör av er till oss så tar vi på oss ansvaret för er flyttstädning. Vi vet vad som krävs för riktigt bra resultat som uppskattas och godkänns vid den kommande slutbesiktningen.

Kontakta oss gärna så berättar vi ännu mer om våra olika städningar... 


Kontorsstädning

Med en ren och välorganiserad arbetsplats får er personal rätt förutsättningar för ett effektivt utfört arbete, kreativiteten stiger och omedelbart blir även trivseln mer påtaglig. Alla medvetna och drivna företag bör se kontorsstädning som en självklar investering och vi på Lilla Städeriet har både kompetens och kapacitet att hjälpa er. Vi erbjuder flexibla städlösningar till såväl små som större företag där varje specifik kunds önskemål står i centrum. Ni bestämmer själva hur ofta vi ska dyka upp och vi anpassar oss givetvis efter era arbetstider för minimal påverkan på ert dagliga arbete. Finns det brister i er nuvarande städning eller är ni bara nyfikna på vad riktigt bra kontorsstädning skulle kunna medföra ert företag? Kontakta oss så tar vi fram en smart och smidig städlösning som uppnår era krav.

Trappstädning

Med en välstädad trappuppgång kan ni känna er trygga med att alla som kliver in genom dörren får ett positiv intryck av er fastighet. Utöver det så kommer regelbunden trappstädning också motverka slitage och minska behovet av underhåll liksom minimera olyckor och skadegörelse.

Vi på Lilla Städeriet erbjuder flexibla och kundanpassade städtjänster för att säkert kunna möta upp allas varierande behov. Ni bestämmer själva hur ni vill att er städning ska se ut och vilka moment som ska ingå så tar vi tillsammans sedan fram en lösning som matchar. Givetvis anpassar vi oss även efter era tider och den städfrekvens ni behöver för att just ert trapphus ska förbli i ett presentabelt skick

För att få en offert – använd vårt kontaktformulär eller ring så hjälper vi dig!